PayPal saavuttaa 240 miljoonan dollarin salakirjoituksen markkinoiden toipuessa

PayPal tallentaa kaikkien aikojen suurimman salausmäärän yhdessä päivässä, kun maailmanlaajuinen markkina-arvo vie jälleen biljoonaa dollaria. Wall Street näki vaatimattomia tappioita.

  • PayPal ilmoitti ennätyksellisen salakirjoituksen määrän.
  • Globaali markkina-arvo palautuu ennätyksellisen kaatumisen jälkeen.
  • Tekniset osakkeet ottivat lyönnin, koska Bidenin puheenjohtajakaudella odotetaan lisää sääntelyä.

Kuka ajattelee, että keskitetty web2-maksuliike mainitaan samassa lauseessa kuin „Bitcoin-palautus“. Juuri näin tapahtui eilen, kun PayPal paljasti, että se oli rikkonut aiemman kaupankäyntimääränsä.

Noin 242 miljoonan dollarin arvoinen digitaalinen omaisuus näyttää liikkuneen alustan kautta ja ylittänyt sen edellisen korkeimman, 129 miljoonaa dollaria, joka oli asetettu viikko sitten, tietojen toimittajan Nomicsin mukaan. Tiedot on johdettu tarkastelemalla itBitin Bitcoin Up tuottamia vaihtonumeroita. Pörssi PayPal on päättänyt ostaa salauksensa. Vaikka emme voi tietää varmasti, liittyykö tämä volyymin nousu PayPaliin, ItBitin volyymitulos ei koskaan noussut 5 miljoonan dollarin yläpuolelle PayPal-ilmoitusta edeltäneen vuoden aikana. Siitä lähtien sen lukumäärä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Keinottelun jatkuessa monet ovat halunneet tietää, johtuiko äkillinen volyymin nousu sijoittajien kotiuttamisesta vai kotiuttamisesta. Tietoja ei ole paljastettu. Bitcoinin toipuminen alkoi kuitenkin maanantai-illalla ja sai vauhtia, kun uutiset rikkoivat PayPalin menestyspäivää. Kirjoitushetkellä BTC: n hinta on jälleen yli 35 000 dollaria ja näyttää olevan toipumassa.

PayPal-uutisten joukossa isot Bitcoin-haltijat näyttävät vauhdittaneen toipumista ostamalla upotuksen. Elias Simos kertoi sen Twitterissä. Tutkimuksessaan hän havaitsi, että lompakon osoitteet, joissa on yli 1000 BTC: tä, ovat edelleen kasvaneet, kun markkinat ovat kääntyneet laskuun.

Itse asiassa hän huomauttaa, että lompakot, joissa on vähintään 1000 Bitcoinia, ovat kasvaneet paljon nopeammin kuin mikään muu. Taajuuden toisessa päässä alle 0,1: n omaavat osoitteet ovat olleet laskussa, mikä viittaa siihen, että yksityissijoittajat lunastettiin markkinoiden kääntyessä, kun taas suuremmat sijoittajat pitivät tätä hyvänä ajankohtana ostaa.

Kaikki tämä tarkoittaa, että salausmarkkinoilla oli vahva päivä. Eilisessä Market Watchissa maailmanlaajuinen salausmarkkinoiden yläraja oli pudonnut hieman yli 900 miljardiin dollariin, tänään se on saavuttanut 1 biljoonan dollarin. Mikä ero päivällä on.

NOMIIKKA-HINTA-KAAVIO

Lähes kaikki 20 suurimmasta kryptovaluutasta markkina-arvojen mukaan ovat tuottaneet voittoja, ja kaksi suurinta voittajaa ovat HEX ja Stellar, jotka molemmat näkivät 18%: n voitot viimeisen 24 tunnin aikana.
Markkinat sopivat, kun sijoittajat odottavat tulospyyntöjä

Se oli hiljainen päivä Wall Streetillä sijoittajille. Dow Jones, suljettu 0,29%, S&P 0,66% ja Nasdaq 1,25%. Vaikka se saattaa tuntua huonolta päivältä liike-elämälle, kaikki markkinat ovat nousseet yli 3% viikolla, mikä edustaa vähäistä muutosta muuten vahvassa alussa vuoteen 2021.

Kokeile ensimmäisenä palkintotunnustamme

Ansaitse rahakkeita passiivisesti lukiessasi. Vietä rahakkeesi palkintokaupassamme.

Futuurimarkkinat ovat muuttuneet vihreiksi, kun kauppiaat ovat jakautuneet keskenään odottamaan odotettua korjausta vuoden 2020 silmiinpistävän suorituskyvyn jälkeen vai keskityttäväkö odotettavasti vuoteen, jolloin COVIDin kärsimä talous ja yritykset alkavat palata takaisin.

„Laajentunut keinottelu välittömästä osakemarkkinoiden kuplasta, puhumattakaan vaatimuksista mahdollisesta jyrkästä korjauksesta vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla, jota seuraisi vain vahvuus jälkipuoliskolla, edustaa liiallista yksimielisyyttä … mikä vain saa meidät haluamaan mene toisella tavalla ”, BMO Capital Markets -strategi Brian Belski sanoi maanantaina.